Heydays henter Sandro Kvernmo hjem igjen etter fire år i det danske designbyrået Kontrapunkt, der han de siste årene har vært Design Director. Nå går han inn i en nyopprettet stilling som Design Lead i Heydays hvor han skal ha det overordnede designfaglige ansvaret sammen med Heydays-partner Stein Haugen.

- Heydays evner å gjøre unike, men enkle merkevarer, og tenker helhetlig på branding. Vi er begge ambisiøse og har et felles syn på hvor stor verdi godt design har for våre kunder. Jeg gleder meg til å lære en hel masse, og kanskje også tilføre litt av det jeg har jobbet mye med de siste årene, corporate identiteter, merkevarestrategi, typografi og emballasje inn i Heydays' designprosesser, sier Sandro Kvernmo.

Kvernmo har blant annet ledet designprossesen i den globale rebrandingen av Mitsubishi Motors.

- Sandro sitter på en enorm strategisk og designfaglig kompetanse fra sitt arbeid for ledende internasjonale brands. Vi kjenner hverandre godt fra før og Heydays har en god relasjon til Kontrapunkt, som på tross av 80 ansatte på tvers av kontinenter, har en lik holdning til designfaget, sier byråleder i Heydays, Mathias Hovet.

Heydays teller 12 ansatte og omsatte i 2017 for 12,7 millioner kroner med et driftsresultat på 3,1 millioner kroner. Byrået vant i 2017 både Hedersprisen fra DOGA og «Best in Show» i Visueltkonferansen for sitt arbeid med Oslo Bysykkel.

Les mer: Bysykkelen ble den store designvinneren