Atea er ledende forhandler av programvare fra de største programvare produsentene og tilbyr et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Hos Atea får kundene hjelp med hele IT-kjeden, fra datamaskiner og infrastruktur til abonnementer, lisenser og vedlikehold.

Adobe for kreative kunder

Adobe er markedsleder for kreative kunder med produkter som Adobe Creative Cloud, Photoshop, InDesign, og Dreamweaver. IT-leverandøren Atea er en av to Adobe Platinum partnere i Norge.

-Fordelene med å handle Adobe lisensene hos Atea, er vår lokale tilstedeværelse, at vi kommuniserer på norsk, samt at vi tilbyr faktura fremfor kredittkortbetaling.  I tillegg har vi en eShop-løsning og en lisensportal som gir kunden full oversikt over alle kjøpte programvarelisenser fra forskjellige produsenter, forteller Haug.  

Bygger Norge med IT

Atea har et stort antall lisenseksperter og sertifiserte medarbeidere fordelt over hele landet, som bistår kunder med å velge de rette lisensløsningene.

-Sammen med kundene våre i hele landet bygger Atea Norge med IT.  Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er Atea med og legger grunnlaget for et smartere og mer innovativt Norge. Vi har kjernekompetanse innen lisensrådgivning, og er alltid oppdatert på de siste endringene innen produkter fra Adobe, sier Haug.

Mer informasjon om programvare fra Adobe, finner du på www.atea.no/adobe  Eller kontakt en lisensrådgiver i Atea, om du trenger råd i forhold til lisensiering.

For mer informasjon om Adobe Creative Cloud, sjekk www.atea.no/CCT