-Nå kan du editere, signere, sende og spore dokumenter uavhengig av om du selv er på reise, på tvers av forskjellige plattformer, stasjonær maskin, bærbar, lesebrett, mobiltelefon eller web, opplyser salgssjef Odd Gunnar Haug fra Nasjonalt Software Team i Atea, og legger til følgende argumenter for å velge Adobe Acrobat DC2015: 

Signering

Det har aldri vært enklere å arbeide med PDF dokumenter. Den nye versjonen av Adobe Acrobat DC er også integrert med en løsning for eSignatur. Det betyr at du kan verifisere rett identitet på digital signatur, spore dokumentene og opprette en dokumentflyt som gjør det mulig å signere dokumentene i en viss rekkefølge dersom det skulle være behov for det.

 

Mobilmuligheter

Med leielisens på Adobe Acrobat DC kan du også lage og redigere PDF-filer på mobiltelefonen og på lesebrettet. Du kan ta et bilde av et dokument med mobiltelefonen, opprette det som en PDF-fil og redigere og skrive i dokumentet som du nettopp tok bilde av. Du kan bruke gule lapper og kommentere i PDF. Og du kan kryptere og passordbeskytte filer. Du kan også hindre print, videresending og kopiering slik at du har full styring på dokumentet. Kort fortalt, mulighetene med Adobe Acrobat DC på mobil er mange. Du får et mer fleksibelt arbeidsverktøy og sparer tid.

Hold orden på endringer

Er det behov for å sladde visse deler i dokumentet, for eksempel i anbudsdokumenter så kan du gjøre det. For alle som er avhengig av innspill fra flere kilder, er det en drøm at den nye versjonen kan sammenligne flere PDF-filer for å kontrollere om innholdet er endret, og samle forskjellige dokumenter fra ulike kilder (Outlook, Word, Excel, AutoCAD, el.l) til et felles dokument.

Eie eller leie?

Du kan selv velge om du vil kjøpe og eie verktøyet eller om du vil leie. Ved å kjøpe, eier du verktøyet selv og slipper å fornye leien gjennom abonnementet. Du får rett til laste ned oppdateringer og feilrettinger (Patcher) på den versjonen du har kjøpt, men du må kjøpe oppgradering til nye versjoner. Gjennom å leie får du tilgang til nye versjoner i leie perioden, og kan oppgradere produktet til siste versjon uten noen ekstra kostnad.  I tillegg er det en rekke tilleggsfunksjoner om du leier sammenlignet med å eie lisens.  (Sporing av avtaler, Mobile tjenester o.l.).

Din lisensrådgiver i Atea, kan bistå deg i valget mellom å eie eller leie om du ønsker det.

For mer informasjon om Adobe Acrobat DC, sjekk www.atea.no/acrobatDC