Tidligere Cell Network-grunder og administrerende direktør i digitalbyrået ESV Digital Nordic, Bente Sollid Storehaug, går inn som styreleder i Boostcom Group. Hun overtar styreledervervet etter Jon Øyvind Eriksen som kommer fra det statlige investeringsfondet Investinor som nylig gikk inn med flere hundre millioner kroner i reklameteknologiselskapet og dermed største eier (27,8%).

- Boostcom er et spennende selskap innenfor datadrevet lojalitets- og reklameteknologi, med mobilen som utgangspunkt. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som styreleder. Nå skal den internasjonale posisjonen utvikles videre gjennom strategiske oppkjøp. Boostcom har potensiale til å bli et ledende globalt selskap innenfor sin nisje, sier Bente Sollid Storehaug i en melding. 

Sollid Storehaug er medlem av konsernstyrene i Polaris Media, Cxense, Europris og Eika-Gruppen. Hun er også medlem av kulturministeren og næringsministerens næringspolitiske råd, samt medlem av regjeringens ekspertgruppe som vurderer fremtidig finansieringen av NRK.

Avtroppende styreleder Jon Øyvind Eriksen,sier «Boostcom har fått mange viktige europeiske kunder det siste året».

- Med valget av Bente Sollid Storehaug har Boostcom nå Norges mest profilerte styreleder innen digital markedsføring. Vi ser frem til å dra nytte av hennes kompetanse og erfaring til å utvikle Boostcom som en verdensledende leverandør av mobil markedsføringsteknologi i sitt segment, sier han.

Boostcoom-gruppen omsatte i 2015 for 76,2 millioner kroner men taper fortsatt penger. Ifølge Dagens Næringsliv tapte selskapet rundt ti millioner kroner i fjor og selskapet har nå tapt over 40 millioner kroner de siste fem årene.

Administrerende direktør i Boostcom, Peter Tonstad, sier selskapet skal gå inn i en periode der «både oppkjøp og egen internasjonale ekspansjon er forventet».

- Det blir veldig spennende å jobbe med Bente i tiden fremover. Hun har en omfattende digital bakgrunn, og erfaring fra mange tunge styreverv. Totalt sett har vi nå et meget kompetent styre med bakgrunn fra digitale medier, finans, telekom, internasjonalisering og strategi. Det lover bra for en meget spennende periode for selskapet, sier Peter Tonstad.