I disse dager kommer en ny reklamefilm fra Telia som DDB står bak. Og her har man valgt å lage det de kaller «verdens første dronekake».

- Vi har vunnet samtlige dekningstester i Norge i år og dermed bevist at vi har det beste mobilnettet i landet. Nå nylig åpnet vi også for Fri Fart i nettet vårt. Dette er positive nyheter som vi vil feire med våre kunder. Å feire med en kake laget av droner har vi tro på at vil vekke positiv oppmerksomhet, sier Ingvild Stubhaug Steg, Markedssjef i Telia.

Bakgrunnnen for at droner er valgt til å spille hovedrollen i reklamefilmen, er at siden droner i mange sammenhenger er benyttet for å fortelle dekningsnytt til nordmenn, synes Telia at de fortjente å ta del i feiringen.

- Jeg har ikke sett noen lage en kake ved hjelp av droner før, så håper folk synes dette er gøy. Dette er garantert ikke den siste gangen vi bruker droner i kommunikasjonen vår, men trolig siste gangen vi bruker de til kakepynting. På tross av at reklamefilmen kun varer i 40 sekund, så var baking med droner en ganske omstendelig og tidkrevende prosess, sier Steg.

Det er reklamebyrået DDB Oslo som har laget reklamefilmen, mens produksjonsbyrå er Animasjonsdepartementet. Også drone-selskapet TiltDrone har bidratt i prosessen.

De to neste ukene vil reklamefilmen gå på tv, nett og i sosiale medier.

Se filmen her:

 

Her kan du se bakomfilm om hvordan reklamefilmen ble til: