Etter noen uker i drift, kan det nye reklamebyrået til Erik Heisholt som bare heter Heisholt gjøre sine første ansettelser.

For nå starter Martin Brurås og Christer Magnussen opp som fast kreativt team i Heisholt etter å ha vært tre måneder i praksis i Trigger.

- De største talentene jeg har sett på lang, lang tid, sier Erik Heisholt til Kampanje.

Heisholt sier byrået hans «tilbyr moderne kreative tjenester».  

- Vi har ikke konsulenter eller plannere, vi kreatører setter oss rett ned med kunder som kjenner sin egen merkevare ut og inn, gjerne i samarbeid med deres mediabyrå eller en annen foretrukket strategisk partner, og hjelper dem med tiltak og ideer de ikke kunne tenkt på selv, sier han.

Han mener en slik arbeidsform sparer kunden for «masse møter, koordinering og unødvendige prosesser».

- Men det krever igjen trygghet, modenhet og lekenhet av de som jobber her, og nettopp derfor er jeg veldig glad for at Martin og Christer hadde Heisholt som sin drømmejobb, sier Heisholt.

Christer Magnussen og Martin Brurås er henholdsvis 24 år og 23 år.

- Vi var begge veldig innstilt på at vi ville til Heisholt med tanke på at det var et nytt byrå hvor vi tenkte vi ville få mye å gjøre, mulighet til å påvirke og ikke minst et godt grunnlag for å lære mye. Når vi var så heldige å få tilbud om jobb på flekken, nølte vi ikke med å si ja. Her får vi muligheten til å sette til livs alle de fantastiske prosjektene vi drømmer om, skape kommunikasjon som engasjerer og som vi selv synes er fet, sier Martin Brurås og Christer Magnussen.