Karette Wang Sandbu er ansatt som rådgiver i kommunikasjons- og analysebyrået Zynk. Hun kommer fra Oslo Havn KF, hvor hun jobbet med strategiimplementering og organisasjonsutvikling.

- Zynk har siden starten i 2010 satset tungt på leder- og endringskommunikasjon, og oppleves fortsatt som det ledende byrået på feltet. Mens det tidligere var flest kunder fra privat sektor som kjøpte tjenester innen leder- og endringskommunikasjon, øker nå etterspørselen fra offentlig sektor. Vi har derfor valgt å styrke teamet med ansettelsen av Karette. Hun har verdifull rådgivererfaring fra offentlig sektor, og konkrete kvalifikasjoner innen ledelse og endringsprosesser, sier Anniken H. Jebsen, daglig leder i Zynk i en pressemelding.

Karette Wang Sandbu har Master of Science i ledelse og organisasjonspsykologi med erfaring i strategi- og organisasjonsutvikling, og har spesialisert seg på leder- og endringskommunikasjon.

- Jeg har fulgt med Zynk siden oppstarten. For meg har Zynk alltid utmerket seg ved å sette strategisk bruk av leder- og endringskommunikasjon høyt på agendaen. Etter flere år som internkonsulent ønsker jeg å hjelpe flere organisasjoner med å nå sine mål med utvikling og endring, sier hun.