Discovery Communications, som sitter på de europeiske OL-rettighetene fra og med neste års vinter-OL i Sør-Korea til sommer-OL i 2024, knytter seg enda tettere til IOC gjennom et nytt samarbeid med Olympic Channel.

Avtalen gjelder på tvers av 50 markeder, og skal befeste Eurosports posisjon som «Home of the Olympics» og engasjere en ny og yngre målgruppe i Europa. Det innebærer nye produksjoner på Eurosport og Eurosport Player under Olympic Channels fane, en egen Olympic Channel-portal på Eurosports nettsider og distribusjon av Olympic Channels innhold på sosiale medier.

En del av avtalen er en «Hall of Fame»-serie bestående av 60 minutters episoder der de største og mest minneverdige øyeblikkene fra OL-historien bli presentert – fra Rio i 2016 og til Lillehammer i 1994.

- For Eurosport er de olympiske lekene mer enn bare to uker med sport. Ved å etablere et langsiktig partnerskap med Olympic Channel, der vi skal produsere, distribuere og vise frem det beste olympiske innholdet, vil vi forsterke vår programproduksjon og sørge for at OL-flammen lever gjennom hele året, sier administrerende direktør i Discovery Networks International, Jean-Briac Perrette, i en pressemelding.

Olympic Channel ble lansert av IOC i august 2016 med den hensikt å nå et nytt og yngre publikum, samt opprettholde interessen for OL gjennom hele året.