Dermed blir det svenske mediekonsernet Bonnier fortsatt hovedeier av den danske næringslivsavisen Børsen. Bonnier-sjef Thomas Franzén beholder 50,1 prosent og selger kun ut halvparten til den danske konkurrenten JP/Politikens Hus som dermed får 49,9 av avisen.

Det var i januar 2016 at det ble kjent at det svenske mediekonsernet som blant annet eier TV4, Expressen og Dagens Nyheter, ønsket å selge Børsen og hadde underskrevet en avtale om fullt salg av næringslivsavisen til JP/Politikens Hus.

Les også: Bonniers milliardsalg kan ryke

Men Konkurransetilsynet likte ikke at JP/Politikens skulle bli enda mektigere i avismarkedet i Danmark og svaret på motstanden fra tilsynet ble en ny avtale der de to mediehusene deler Børsen i to.

Verdivurderingen er den samme som sist, noes om tilsier at JP/Politikens Hus vil betale rundt 400 millioner danske kroner for 49,9 prosent av aksjene.

- Vi har landet en veldig god avtale for Bonnier. Når vi så at det danske konkurransetilsynet hadde innvendinger mot salget, tok vi sammen med JP/Politikens  Hus et steg tilbake for å finne den beste veien videre, sier Thomas Franzén i en melding.