I formiddag skrev Kampanje at den danske Aller-familien hadde avsluttet jakten på Roger Hansens etterfølger som toppsjef i Aller Media Norge, og at en kunngjøring av ansettelsen var på trappene. Kort tid senere sendte Aller Media ut en pressemelding som fortalte at Dag Sørsdahl blir ny administrerende direktør i mediekonsernet.

Les mer: SISTE: Blir ny toppsjef i Aller Media

Les mer: Avslutter jakten på ny Aller-sjef

Ansettelsen blir relativt godt mottatt blant de ansatte, men få vet mye om ham. Dessuten stilles det spørsmål om han er godt kjent med medienes journalistiske utfordringer fremover.

- Spente på hans analyse
- Jeg må tilstå at jeg ikke hadde særlig kjennskap til Sørsdahl før jeg ble informert nå i morges. CV-en er spennende og gir rom for høye forventninger, men sier lite om hvordan han er rustet for 2015- og 2020- versjonen av journalistbaserte medier. Vi er derfor svært spente på å høre hans analyse av nyhetsmediebransjen generelt og ikke minst hans syn på hvordan Dagbladets særpreg og unike kultur skal bygges videre digitalt, sier leder i Dagbladets redaksjonsklubb, Harald S. Klungtveit, til Kampanje.

Han håper den danske Aller-familien, som eier Aller Media Norge,  har tenkt langsiktig når de gir Sørsdahl jobben.

- Vi forutsetter at Aller-familiens valg av konsernsjef er langsiktig, og at Sørsdahl er bedre på å skape nødvendig trygghet i redaksjonene. Nå må han ta med seg journalistene på råd i den digitale innovasjonen vi har bråhast med. Vi gleder oss til å møte ham, sier Klungtveit til Kampanje.