Det er Aller Medias salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert Tome Damli. Hun vil dermed inngå i AdLinks stall av bloggere sammen med kjente navn som Camilla Pihl, Caroline Berg Eriksen, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel og Emilie «Voe» Nereng.

Tone Damli har tidligere blogget i perioder, men nå vil bloggen ifølge Aller bli et prioritert satsingsområde.

- Vi informerte utvalgte annonsører i forrige uke, og responsen har vært utelukkende positiv. Tone er en av Norges mest profilerte og populære kvinner, og lever et liv som vil gi masse godt blogginnhold for leserne. Det er ingen tvil om at mange av våre annonsører vil få en økt verdi ved å jobbe tett med personen og merkevaren Tone på en god og relevant måte for alle parter. Vi gleder oss veldig, sier Tore Nesheim, daglig leder i AdLink Media.

Bloggen ToneDamli.com vil foruten å by på et innblikk i Damlis liv på og utenfor scenen, også omhandle kosthold, trening, mote og skjønnhet.

- Tone er en av de mest kjente personlighetene i Norge, og det knytter seg ekstrem interesse til hennes liv og livsstilsvalg. Derfor har også hennes blogg – når den har vært aktiv – vært svært populær. Vi gleder oss stort over å få Tone med på laget. Blogg er et satsingsområde for Aller, og dette inngår i vår strategi om å bli Norges ledende mediehus innen bloggsegmentet, sier forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av RedInk digital, som er et deleid selskap i Aller-konsernet.