På nyåret etablerte Z Event seg i Trondheim, som første by utenfor Oslo. I en pressemelding opplyser eventselskapet at de allerede tar neste steg og etablerer seg i Bergen.

Til å lede Z Events tredje kontor har de hentet inn bransjeveteran Linn Halstensen. Hun har mer enn 20 års erfaring fra eventbransjen og har jobbet i både Gyro og Plan-B. De siste årene har hun vært salgs- og markedssjef for Fløyen.

- Jeg har hatt en fantastisk arbeidsplass med den fineste utsikten i hele Bergen, og Fløyen vil alltid være mitt hjerte nær. Men da Z Event tok kontakt med planer om å satse i Bergen, ble det vanskelig å si nei, sier Halstensen.

- Det er gull
Hun hadde egentlig utelukket en retur til eventbransjen, men er glad for å vøre tilbake etter de siste tre årene i en annen rolle.

- Jeg kjenner flere av Z Event folkene godt fra tidligere, og jeg er veldig glad i kulturen de står for. Det føles litt som å komme hjem igjen, med de beste folkene på lag får jeg jobbe for den beste byen i verden – det er gull!

Høsten 2023 kom det norske investeringsselskapet DSD Explore inn på eiersiden til Oslo-baserte Z Event. DSD Explore skaper opplevelser innen reise og event og har i tillegg Fjord Travel Norway, som har hovedkontor i Bergen, i porteføljen sin. Sistnevnte tilbyr reiser og opplevelser over hele Norge for turister fra hele verden.

- Det har ingen gjort før oss
Z Events inntog i Bergen betyr at byrået blir samboer med Fjord Travel Norway.

- Jeg synes det er spennende å bli en del av et norsk selskap som bygger broer mellom bedrifts- og privatmarkedet. Det har ingen gjort før oss, og det har jeg lyst til å være med på, sier Halstensen.

Administrerende direktør i Z Event Thomas Strandskogen, er svært glad for at Haltensen takket ja til å lede satsingen.

- Å få med Linn Halstensen på laget har vi drømt om lenge, og nå var tiden endelig inne. Bergen er en viktig destinasjon, ikke bare for turister, men definitivt også for bedriftsmarkedet. Vi merker dette blant annet når vi nå etablerer en nasjonal DMC-satsing i Z Event, avslutter han.