Det skriver dem i en pressemelding.

Gründerne Marte Brennbakken og Synnøve Sagafos forteller at de har brukervennlighet og bærekraft på agendaen i sitt nyoppstartede eventbyrå som har fått navnet Andre boller. De har allerde sikret seg Y Oslo, Fæbrikstad og Social Media Days på kundelisten.

-  Et godt arrangement kan sammenlignes med en god digital brukeropplevelse. Opplevelsen skal være sømløs, du vet til enhver tid hvor du skal gå og hvor du kan løse problemene dine, sier Brennbakken.

Både Brennbakken og Sagafos har erfaring fra Netlife. Førstnevnte har jobbet ni år i byrået, mens Sagafos har vært innleid som konsulent siden 2017. De forteller at det var her interessen for brukeropplevelse vekket.

Var med å starte Y Oslo
Under deres tid i Netlife var de blant annet med på å starte produkt- og designkonferansen Y Oslo.

Ettersom konferansen ble en suksess, og de fikk flere forespørsler om å lage arrangementer for andre, så de muligheten for å starte eget byrå.

-  Vi synes det er for få arrangementer som har fokus på både bærekraft og gode brukeropplevelser. For oss er det en selvfølge at arrangementet skal etterlate minst mulig fotavtrykk. Vi pusher kundene og underleverandørene til å velge de beste løsningene for miljøet hele veien, sier Brennbakken.

- Må slutte å lage kleine arrangementer
Duoen har store planer om å få byrået til å vokse og har noen drømmekandidater som står klare til å hoppe ombord.

- Alle som har lyst til å lage arrangementer med et faglig budskap i bunn som tar folk og miljø på alvor er våre drømmekunder, sier Sagafos.

- Ja, også må folk slutte å lage kleine arrangementer hvor deltagerne kun sitter igjen med et nøkkelbånd og et minne om en energisk foredragsholder, som vant bronse i 1994 og som fortalte om hvordan du blir en fantastisk toppleder, avslutter Brennbakken.