Vålerenga har inngått et samarbeid med det kinesiske teknologiselskapet Huawei, som blir offisiell partner og hovedsponsor for fotballklubben. Huawei har samarbeidet med klubber som AC Milan, Ajax, Arsenal, Atletico Madrid, Borussia Dortmund og Paris-Saint Germain, men denne avtalen er den første av sitt slag i Norden.

Ifølge Dagbladet har avtalen en verd på

- Huawei ser frem til et godt samarbeid med Vålerenga. Som en av de ledende fotballklubbene i Skandinavia, er klubben kjent for sin sterke markedsposisjon både på og utenfor banen. Huawei ser på Vålerenga som en perfekt match til vår merkevare. Huawei har utfordret markedet og fått en ledende posisjon i den globale IKT-bransjen ved å tilby innovative og spennende løsninger til våre kunder på samme måte som Vålerenga har tiltrukket seg fans og støttespillere over hele Norge, sier Eric Zhang, administrerende direktør i Huawei Technologies Norge.

Logoen til Huawei vil vises på A-lagets drakter, samt få god synlighet under kamper. Huawei vil også ta en aktiv rolle i klubbens samfunnsaktiviteter og skal blant annet være med å arrangere fotballcup for barn, skriver selskapet i en pressemelding.

-Vi ønsker Huawei velkommen til Vålerenga som en offisiell partner. Dette er den første avtalen vi har inngått med en merkevare som er på topp 100-listen for globale merkevarer. Huawei er ledende innenfor informasjons- og kommunikasjonsteknologi, og vi er beæret over å være en del av veksten og utviklingen selskapet har i en voksende virksomhet og merkevaresatsing, sier administrerende direktør Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball.