Radioplay.no blir SBSs radioplattform for musikk og underholdning på nettet. Her vil det tyskeide radioselskapet gi lytterne tilgang til live-streaming fra alle SBS Radios kanaler.

Målet er at Radio Norge, The Voice og Radio 1 skal styrke seg via nettet, både mobilt og stasjonært.

– Vi har stor tro på denne satsingen. Vi tar den økende lyttingen på radio via nettet på alvor. Ikke minst skal vi styrke interaktiviteten med dagens og morgendagens lyttere. Dette gir også nye og spennende muligheter for annonsørene, sier administrerende direktør Bernhard A. Steen i SBS Radio i en pressemelding.

– Vi jobber nå med å sy innhold inn i den digitale plattformen, i tillegg til det innholdet som vi lager til daglig. Og ikke minst skal vi skape et interaktivt innhold – som styrker radio som kanal både overfor lytter og annonsør. Vi har mye spennende på gang, sier Bernhard A. Steen.