Rema-sjef Ole Robert Reitan satser på en vekst på over 10 prosent neste år. Derfor bruker han over en million kroner pr. butikk for å møte konkurransen fra andre lavprisbutikker - og supermarkedene, skriver Aftenposten.

Det betyr at Reitan regner med å bruke 600 millioner kroner på oppgraderingen av butikkene. Mye av pengene som nå brukes til oppussing går med til flere kjøleskap og kjøledisker.

-?Vi jobber mye med innovasjon hos våre produsenter for å tilby mer og bedre produkter innen kjøtt, kylling, fisk og bakervarer. Nå skal vi vise supermarkedene at vi kan konkurrere også på utvalg og kvalitet, sier Reitan til Aftenposten.

Sist han tok en grundig oppussing av butikkene var i 2006. Da flyttet han frukt og grøntavdelingen til starten av butikken, mens toalettpapiret havnet bakerst. Det førte til en vekst på 16 prosent i omsetningen året ette