Hotellkongen Petter Stordalen skal ifølge VG ha spyttet inn 14 millioner kroner i potten for å få Justin Bieber til Norge og Operataket i mai i år. Til gjengjeld skulle Bieber ifølge Dagens Næringsliv (DN) både bo på ett av hans hoteller og delta på en pressekonferanse med Stordalen. Det er særlig det siste punktet partene nå strides om etter at pressekonferansen ble avlyst.

- Meg bekjent er det ingen enighet mellom Stordalen og Universal, men dette er noe vi har jobbet hardt for å få til. Det er mulig vi ikke klarer å komme frem til en tilfredsstillende løsning her, og at vi må gå hver til vårt, noen erfaringer rikere, sier prosjektleder Leon Hill i Universal Music til DN.

Magnus S. Rønningen i PR-byrået Niche bistod Stordalen i forbindelse med Bieber-besøket.

- Jeg tror stort sett alle er enige om at arrangementet kunne fått et hyggeligere utfall, skriver han i en e-post til DN.