Denne uken ruller nye filmer for Kondomeriet på alle TVNorges kanaler. I filmene får helt hverdagslige aktiviteter nye betydninger, før Kondomeriet minner seeren på hva de kanskje har glemt å pakke med seg i feriekofferten.

- Ideen bak filmene er å få frem ting man kan assosiere med oss i hverdagen. Produktene våre skal fremstå positivt, og derfor prøver vi alltid å lage reklamefilmer på en leken måte. Det å være leken i hverdagen er målet vårt på alle måter, sier pressekontakt Maria K. Ebbestad til Kampanje.

Det er Dallas Film som står bak de nye filmene. De tre filmene «Hage», «Møtet» og «Badet» har hatt tv-premiere denne uken. «Støvsuger» lanseres for viral spredning (eksterne lenker).

At Kondomeriet har ekstra reklametrykk nå i sommermånedene er ikke tilfeldig.

- Vi har mest trykk om sommeren og til jul, i tillegg til valentinsdagen, og da må vi også være på plass med reklame. Sommeren er en høytid for oss. Det har sin naturlige forklaring! sier Ebbestad.

- Hvor legger dere mesteparten av trykket?

- Tv fungerer ganske bra. Vi bruker også mye på nett og har selvfølgelig litt trykk i de stedene vi har butikker. Vi har et veldig aktivt publikum i sosiale medier, og er både på Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram. Det vi legger ut sprer seg ofte ganske fort, og spesielt reklamefilmer som dette, som er litt morsomme.

Nils Peder Sand og Arnt Egil Andreassen, begge fra Dallas Film, er henholdsvis regissør og medregissør. Ideen er det Nils Peder Sand og markedssjef Mona Amundsen i Kondomeriet som står for.