Reklamebyrået SMFB fikk Diesel på kundelisten i fjor. Denne gangen har de fått i oppgave å lage en digital lanseringskampanje for de nye hodetelefonene Vektr, som er resultatet av et samarbeid mellom den italienske motegiganten og det amerikanske teknologiselskapet Monster.

- Dette er det tredje prosjektet vi gjør for Diesel. Det er kjempemoro å jobbe med en merkevare som er så stor innen mote. Når man legger til Monster, som har en teknisk spisskompetanse, så har vi nå sjonglert to store merkevarer samtidig. Det er gøy, men også veldig utfordrende, sier account director Kristian Kristiansen i SMFB til Kampanje,

Hodetelefonene støtter såkalt 3D-lyd og mye av jobben har ifølge SMFB handlet om å formidle lydkvalitet.

- Hvor frie tøyler har dere hatt i denne jobben?

- Vi har hatt helt frie tøyler. Vi ble introdusert for produktet og fikk i oppgave å lage en lanseringskampanje. Vi kom frem til at vi ville lage en nettside med en film, der filmen tar utgangspunkt i produktet og de følelsene man føler når man hører på musikk. Alle føler noe når man hører på musikk, uansett hva det er og om man liker eller ikke liker det.

Se nettsiden her (ekstern lenke).

Team hos SMFB:
Kreativt team: André Koot & Hans Martin Rønneseth

Grafisk design: Stina Norgren

Prosjektleder: Silje Hvideberg Tobiassen

Konsulent: Kristian Kristiansen

Produksjonsteam:
Set designer: Le Creative Sweatshop

Production Management: The Imaginers

Directors: Salto Brothers

Nettsideproduksjon: Good Morning