På et arrangement i Brüssel i går kveld fikk pr-byrået First House tildelt den internasjonale og prestisjefylte prisen «EMEA Sabre Award 2012». Selskapet er vinner av klassen «Beste nykommer», i konkurranse med pr- og rådgivningsselskaper i Europa, Midt-Østen og Afrika.

- Vi ble overrasket, og naturligvis svært stolte. Dette viser at vi har lykkes, og at vår satsning også er blitt lagt godt merke til i utlandet av de som følger og analyserer vår bransje. Vi har hatt en klar plan og strategi siden oppstarten. Vi har videre jobbet hardt og målrettet og dette er en viktig anerkjennelse av hva vi har fått til. Jeg vil rette en stor takk til alle våre medarbeidere, og ikke minst til alle kundene våre, sier administrerende direktør Per Høiby.

Høiby var selv tilstede på prisutdelingen sammen med blant andre Bjørn Richard Johansen fra samme byrå.

Sabre Awards er en av de mest prestisjefylte kåringene i den internasjonale pr- og kommunikasjonsrådgivningsbransjen og i juryens begrunnelse heter det blant annet:

- First House har i løpet av kort tid etablert seg som et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer. Selskapet eies av likeverdige partnere, alle med omfattende erfaring innen journalistikk, politikk, finans og næringsliv. Samtidig har de fleste erfaring fra ulike sider av bordet. First House har vært innovatører i bransjen og skiller seg fra de tradisjonelle byråene i Norge så vel som internasjonalt. I tillegg fremheves de solide økonomiske resultatene og at selskapet er et ”go-to agency” innen finansiell kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon (inkludert krise- og mediehåndtering) samt politikk og myndighetskontakt.

Det er Holmes Group som står bak Sabre Awards. Holmes Group dekker og analyser den internasjonale kommunikasjonsbransjen