Dinamo styrker staben på desingsiden når Kristine Five Melvær og Malin Corneliussen flytter inn på Lagåsen. Konstituert daglig leder i Dinamo Design, Axel Hartvig-Larsen, sier det kommer som en følge av gode tall fra desingdivisjonen de siste årene.

- Dinamo Design har levert meget solide resultater de siste årene og har en sterk kundeportefølje. Vi skal bygge videre på den sterke posisjonen vi har opparbeidet oss innen merkevarestrategi, pakningsdesign og corporate identity, og videreutvikle produkter for kundene våre. Kristine og Malin er verdifulle tilskudd til videreutviklingen av Dinamo Design, forteller Axel Hartvig-Larsen, konstituert daglig leder i Dinamo Design.

De nye designerne kommer fra Tine og fra skolebenken. Malin Corneliussen kommer fra stillingen som markedssjef for drikke hos Tine, der hun har blant annet ledet lanseringen av Yt og jobbet med en rekke produktinnovasjoner. Hun har også jobbet med vekststrategier opp mot nye satsningsområder, som drikke på farten. Hun har tidligere fungert som merkevaresjef for både Norvegia og Jarlsberg.

- Malin har en fagkunnskap og en erfaring som vil heve vår rådgiverkapasitet innen FMCG og pakningsdesign. Foruten å være en sterk fagperson, har hun en enorm energi og stå-på-vilje, som vi vet vil skape positive resultater for våre kunder og innad hos Dinamo Design, forteller Hartvig-Larsen.

Kristine Five Melvær har to mastergrader i henholdsvis industridesign og visuell kommunikasjon. Hun har studert ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Kunstakademiets Arkitektskole i København, Westerdals School of Communication og Kunsthøgskolen i Oslo.

- Kristine er et stort talent som allerede i ung alder kan vise til svært gode resultater. Under eget navn har hun spesialtegnet møbler til ONS 2008 og stilte i år ut tre lampeserier ved Stockholm Furniture Fair. Hun skal også stille ut ved utstillinger i New York, London, Tokyo og Oslo i løpet av året. I tillegg ble hun nominert til årets unge designer i Plaza Awards, konstaterer Hartvig-Larsen.

Dinamo, som består av ni forretningsenheter, og har en omsetning på rundt 300 millioner og 165 medarbeidere.