Maxus har ansatt fem nye mennesker og administrerende direktør i Maxus, Nathalie Eyde Warembourg, sier at antall ansatte har vokst med 50 prosent sammenlignet med i høst.

- Vi hadde et hektisk og spennende andre halvår i 2011, samt en «flying start» på 2012 både med våre eksisterende kunder samt nye. Vi har begynt å jobbe med blant annet Japan Photo, Samlerhuset, SC Johnson og Kärcher og vi forsterker oss med å ansette enda flere flinke folk for å øke den kompetanse, kapital og erfaring vi allerede besitter, sier Nathalie Eyde Warembourg.

Nye Maxus'er blir dermed Svein Østvang, Ingvild Strøm Aslaksen, Kjetil Bergtun, Kristian Mathisen og Martin Grøndahl og her er det kanskje flere som kjenner i Østvang. Han har lang fartstid fra byråbransjen etter 17 år i Carat og 12 år i reklamebransjen.

- Svein har en imponerende «track record» av kreativt tilpassede løsninger og en sterk strategisk kompetanse. Dette vil komme våre kunder til gode, både eksisterende og nye. Fra første dag har vi bevisst satset på erfarne multimediale rådgivere, og vi ser at dette gir våre kunder helhetstankegang og effekt, sier Eyde Warembourg.

I tillegg er også Kristian Mathisen ansatt som ansvarlig for søk i Maxus. Han kommer sist fra Creuna etter å ha vært på kundesiden hos Helly Hansen. Kjetil Bergtun blir planner på søk, mens Ingvild Strøm Aslaksen har fått en nyopprettet stilling som mediakoordinator. Martin Grøndahl er ansatt som planner på tv og radio.