Denne uken gikk Festival of Media av stabelen i Montreux og Mediacom Norge stakk av med seieren i kategoriene «Best Communication Strategy» og «Best Public Service Campaign» for kampanjen Tea Time for Antirasistisk senter. Den samme kampanjen ble også kåret til Campaign of the Year.

Ståle Gjerset var på plass for å motta prisene på vegne av byrået.

- Det ble en fantastisk kveld, med hele tre førsteplasser. Ingen fikk flere og Norge markerte seg virkelig. I tillegg til våre tre førsteplasser var Starcom Norge blant topp tre i en annen kategori og MediaCom Norge var blant finalistene i ytterligere tre kategorier. Når man vet at det sendes inn mer enn 100 bidrag i hver kategori, er dette en kjempeprestasjon i den svært sterke konkurransen. Tea Time satte virkelig preg på kvelden og en stor gratulasjon går til Dinamo for et fantastisk stykke arbeid på kampanjen for en viktig sak som fortsatt er like aktuell, sier Ståle Gjerset som i går også ble forfremmet til viseadministrerende direktør i Mediacom.

Mediacom ble kåret til «Global Network of the Year» med totalt seks gull og en rekke pallplasseringer. I kampen om tittelen «Agency of the Year» ble imidlertid Mediacom Norge slått på målstreken av Starcom Australia.

- De tre siste årene har vi gjort det bra i nasjonale konkurranser og vår første innsendelse til Festival of Media har gitt resultater over all forventning. Jobbene vi hadde på shortlist var alle sammen gode eksempler på hva som kommer ut av et godt og tett samarbeid mellom reklamebyrå og mediabyrå, så en varm hilsen går til våre venner på Lagåsen i dag, sier Ruben Søgaard, administrerende direktør i MediaCom.

Tea Time var vinnerideen i fjorårets «Reklame for alvor»i regi av Kreativt Forum.

- Det er jo et tankekors at det som nå er kåret til verdens beste kampanje blant flere hundre andre i liten grad ble tilgodesett med bidrag fra norske medier. Dersom vi kan finne tilbake til dugnadsånden for viktige saker med begrensede midler, tror jeg det er til det beste for både bransjen og samfunnet, sier Søgaard.