Åse Marie Bendiksen er en av de virkelig erfarne tv-produsentene i Norge. Nå melder hun overgang fra Mastiff blir ny daglig leder i Limlight Film og TV. Dermed mister nyansatt Mastiff-sjef Trygve Rønningen en av sine mest erfarne tv-produsenter.

Bendiksen kommer fra stillingen som utvikling- og salgssjef hos Mastiff TV, og er kjent for utviklingen av suksessformatene «71? Nord» og «Norges Styggeste Rom». Hun var også nylig sjefprodusent for serien «Ingen grenser» med Lars Monsen på NRK og «Hver gang vi møtes» som er en av TV 2s kommende storsatsin er samt «BingoBanden» på TVNorge.

Hun tiltrer i sin nye stilling senest 1. februar 2012. Limelight inngår i den nordiske tv-gruppen Nice Entertaiment Group som blant eier tv-produkjonsselskapet Monster.

- Åse har akkurat den kompetansen som skal til for å utvikle Limelight videre, sier Trond Kvernstrøm, sjef i NICE Norge.

Limelight-gründer Morten Skovdal er også glad for å få Bendiksen med på laget.

- Limelight har med årene etablert seg som et ledende produksjonsselskap innen dokuserier og reality. Selskapet har en ambisjon om å vokse og fokusere enda mer på kvalitet og egne formater. Åse kan lede dette arbeidet videre mot et felles mål; å bli Norges beste på dokuserier og reality, sier Skovdal.

Bendiksen gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

- Etter seks fine år i Mastiff ser jeg på det som en stor utfordring å bli daglig leder i Limelight. I tillegg gleder jeg meg til å arbeide innenfor NICE -konsernet. Jeg ønsker å bygge videre på selskapets nåværende kompetanse, og levere solide produksjoner også innenfor andre genre enn det Limelight gjør i dag. Jeg ser fram til å jobbe sammen med Morten Skovdahl, som er både innovativ og uredd. Limelight har bemerket seg som dyktige til å utvikle nye konsepter og de holder et høyt produksjonsvolum, sier Åse Bendiksen.

Limelight er en del av NICE Entertainment. Under NICE finnes i dag Moskito Group i Finland, Nice Scripted Entertainment, Baluba og Titan i Sverige, Gong i Danmark, Monster og Limelight i Norge.