Klipp & Lim ble kveldens store vinner i Sterk Reklame i Trondheim. Byråets utradisjonelle reklamefilm for havbruksmuseet Ægir fikk Grand Prix på kroken for årets beste reklamearbeid uansett kategori. Byrået fikk også gull for filmen «Danseband», sølv for «Grisen som kappåt med laksen»og diplom i filmkategorien i tillegg til hovedprisen. De to filmene inngår i den tilsammen 20 minutter lange filmen som skal vises på det nye havbruksmuseet på Hitra.

– Vi er imponerte over hvordan denne jobben evner å sprenge grenser, både med hensyn til informasjonsmengde og måten et alvorlig og komplisert budskap blir tilgjengeliggjort på, sier juryen i sin uttalelse om Grand Prix-vinneren.

Det ble også en hyggelig aften for trondheimsbyråene Tibe-T og Oxygen, som høstet gull i henholdsvis fire og tre kategorier. Klapp Media vant gull i skjermbasert design for Are og Odins nettsted på nrk.no. Kveldens mestvinnende byrå ble Hulaas & Kvarberg med totalt 23 priser. Både Klapp Media og Hulaas & Kvarberg er plassert i Trondheim.

Over 500 jobber i 15 kategorier deltok i Sterk Reklame 2005. I årets jury satt Aris Theophilakis (Springer & Jacoby), Dagmar Kollstrøm (Ogilvy), Carina Laurhammer (McCann), Kjell Ramsdal (Melvær & Lien) og Arne Skiftesvik (Artic).

Vinnere av gull i Sterk Reklame 2005:
Gull reklamefilm: Klipp & Lim for Ægir
Gull annonser: Tibe-T for City Syd
Gull tekst: Oxygen for Trondheim kommune
Gull kampanje: Tibe-T for RadioAdressa
Gull plakat: Tibe-T for RadioAdressa
Gull kommunikasjonsdesign: Oxygen for Sintef
Gull skjermbasert design: Klapp Media for NRK
Gull illustrasjon: Oxygen for Sintef
Gull foto: Studio Lasse Berre for Steen & Strøm
Gull annen reklame: Tibe-T for Tibe-T
Gull elevdesign: Stian W. Bugten og Henrik Fjeldberg, Central St. Martin University
Gull elevfoto: Tonje K.Ø. Olsen, Norsk Fotofagskole

Det ble ikke utdelt gull i kategoriene Identitetsdesign, Radio og Elevreklame.