Fortsatt er det mye hemmlighetskremmeri rundt serien og TV3 vil ikke kommentere når på døgnet serien skal vises og hvor ofte. Heller ikke sendestart vil kanalen ut med, men etter det Kampanje nå kjenner til jobbes det intenst mot sendestart søndag 29. februar.

– Vi har ingen eksakt dato for oppstart av Singel 24-7 enda. Lasse Hallberg og hans team jobber fortsatt med bygging av huset og selve produksjonen, så vi har foreløpig ikke satt noen eksakt dato for oppstart, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3 til Kampanje.

Programtablåene til TV3 viser imidlertid at serien i hvertfall ikke kommer på før etter uke åtte, og skal kanalen på med serien før seerne for alvor begynner å skaffe seg seervaner for våren bør ikke Hallberg og TV3 vente for lenge.

Søndag 22. februar er nemlig den store premieredagen til konkurrenten TVNorge med premierer på Oslo Lufthavn, Sigurds verden, En reise i sjelen, og ikke minst Plastic Fantastic der norske, svenske og danske deltagere lar seg operere på en plastisk kirurgisk klinikk i Malmø.

Kilder Kampanje har snakket med tror derfor TV3 velger å starte opp søndag 29. februar, klokken åtte. Søndager har tradisjonelt vært en innarbeidet TV3-dag med egenproduksjoner av typen Robinson.]]>