Oppkjøpet skjer to måneder etter at Azerion fullførte et obligasjonslån på 200 millioner euro og er det andre selskapet de kjøper på kort tid, etter WHOW Games i Tyskland.

Nederlanske Azerion tilbyr en rekke tjenester innen annonseteknologi, mediesalg. De inntok det norske markedet i 2019 gjennom oppkjøpet av Widespace og deres nordske kontoret.

Country Manager i Azerion i Norge, Christoffer Døvle, er stolt og glad over utvidelsen.

- Svenskene er kjent for å være fremoverlente innen tek-industrien, noe Delta Project er et veldig godt eksempel på. Dette vil gi oss enda større muskler og ikke minst et bedre produkt til kundene våre, sier han.

- Sammen med de nye medlemmene fra Delta Project, vil fokus fremover være på å utvide virksomheten ut mot annonsører og publisister. Vårt mantra er alltid å etterstrebe høyest mulig kvalitet i hva du får fra Azerion, enten du er annonsør, publisist eller sluttbruker, legger Døvle til.

Country Manager i Delta Projects Norge, Peter Karlsson, er sikker på at adtech-kunnskapen i både Azerion og Delta Project gir gode muligheter for å skape solide Europeiske løsninger for annonsørene.

- Det er en spennende utvikling med mange nye muligheter. Vi har som mål å alltid levere fantastiske resulatater for kundene våre, og med Azerion ved vår side gir det oss nye strategiske løsninger som annonsørene vil ha i årene som kommer, sier Karlsson.

Azerion skriver i pressemeldingen at de ikke er ferdig med oppkjøp. De ønsker å fortsette veksten i 2021 og kommer derfor til å se etter nye oppkjøp gjennom sommeren og høsten..