Adevinta hadde en omsetning på 2,2 milliarder kroner i andre kvartal. Det utgjør en vekst på 36 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor, som ble sterkt påvirket av koronakrisen. Selskapet, som blant annet har Schibsted og Ebay på eiersiden, hadde en organisk omsetningsvekst på 19 prosent sammenlignet med andre kvartal i 2019.

Rubrikkinntektene steg med 39 prosent, mens reklameinntektene fra display økte med 35 prosent. 

Selskapet som driver rubrikkselskaper i land som Frankrike, Spania og Brasil hadde et driftsresultat på 540 millioner kroner i andre kvartal (+ 24 prosent).

- Vår sterke salgsutvikling i andre kvartal, med 36 prosent organisk omsetningsvekst, bekrefter bedringen vi har observert de siste månedene, ettersom vi også nyter godt av den gradvise lettelsen i restriksjoner i alle våre viktigste markeder, sier administrerende direktør Rolv Erik Ryssdal i kvartalsrapporten.

25. juni fullførte Adevinta sammenslåingen med Ebays rubrikkdivisjon. Ebay eier nå 33 prosent av Adevinta.

Les mer: Ryssdal får endelig ja til gigantfusjon - men Ebay må selge seg ned i Adevinta