Digitalbyrået Simpleness relanserte seg selv som et vekstbyrå før jul i fjor med ny byråleder og ny daglig leder. De skal primært jobbe for å skape lønnsomt vekst for merkevarer som selger produktene sine direkte til forbrukerne på nett, og lanserte et eget sengetøymerke - kalt Myyk - som en testpilot.

- Jeg tror kundene liker at vi også jobber med å utvikle og vokse våre egne merkevarer. Det gjør at vi kan tenke som en kunde og forstår sammenhengen mellom at det må tenkes helhetlig samtidig som det hele tiden skal prioriteres. Det gir tillit i en samtale som alltid starter med hvordan vi kan skape vekst gjennom kundeervervelse, kundeverdi og merkevarebygging, sier byråleder Kim Gerhardsen.

- Dette gjenspeiler seg også i vår egen vekst og vi er veldig glade for å ha fått med oss så flinke folk til å styrke laget, legger han til.

Mari Ekkje kommer til Simpleness fra en rolle som prosjektleder i Metric Design. Hun har mer enn ti års byråerfaring.

Marte Ruus har erfaring som innholdsrådgiver og tekstforfatter, og kommer sist fra reklamebyrået Hausmann. I Simpleness får hun stillingstittelen Brand Manager.

Marie Steffensen er nyansatt designer, og har nå sist jobbet som frilans designer for en rekke byråer og kunder.

Jonas Driveklepp kommer fra Netlife og jobber som UX-designer.

- Det har vært uvant å både rekruttere og onboarde via video og begrenset kontortid, men det har gått overraskende bra og vi gleder oss stort til hele gjengen snart kan samles fysisk på kontoret, sier fagansvarlige Mats Larsen og Halvard Simonsen.