Tine Moe Løvberg blir ny byråleder i Bold. Hun kommer fra jobben som kundedirektør og partner i Anti og har klare ambisjoner om å gjøre designbyrået som stod bak den nye TV 2-logoen til et mer «synlig og enda tydeligere som byrå».

- Bold skal bli mer bold. Også skal vi styrke det som allerede skiller NoA-familien fra konkurrentene, evnen til å samarbeide på tvers for å skape enda bedre løsninger for oppdragsgiverne, sier hun.

Bold er designbyrået i den nordiske byrågruppen North Alliance (NoA) og teller rundt 14 mennesker og hadde i 2019 en omsetning på rundt 15 millioner kroner. Den nye Bold-lederen skal rapportere til norgessjefen i NoA, Kim Ydse Krogstad

- Bold har markert seg med høy fagkompetanse, tydelig blikk på strategisk design og digital levendegjøring av merkevarer, senest gjennom lanseringen av et nytt TV 2. Kompetansen i NoA-familien og muligheten til å knytte sammen team i et så rikt utvalg av flinke folk var avgjørende for at jeg ville dette, sier Løvberg.

Forlater Anti
Tine Moe Løvberg forlater dermed Anti etter mange år.

- Det har ikke vært en lett avgjørelse å forlate Anti etter 13 år. Det er en flott gjeng, men når jeg nå velger å flytte på meg er det fordi muligheten byr seg til å tre inn i en ny, spennende rolle i NoA-gruppen, sier Tine Moe Løvberg til Kampanje.

Hun forlater ikke dermed mange gode kolleger i Anti, men avslutter også noen lange kundeforhold.

- Jeg har vært i Anti siden vi startet opp, og har blant annet jobbet med DNB i ti år, sier Moe Løvberg.

Når hun forlater Anti, trer hun også ut av partnerskapet. 

- Har det vært en fin reise også økonomisk?

- Det har vært fantastisk å være med på reisen med Anti og selskapet gjør det også veldig godt om dagen. Jeg er takknemlig for å ha fått lov til å være med denne reisen, sier hun. 

- Når begynte du å få øynene opp for Bold?

- Bold har jeg holdt øye med over flere år, fra de gjorde SAS og nå har de markert seg med blant annet TV 2-lanseringen. Absolutt en dyktig gjeng, sier Moe Løvberg. 

- Hva synes du om den nye TV 2-logoen. Er den litt kort og stutt?

- Det vil alltid storme litt når det lanseres en revidering av merkevarer av en slik størrelse. Jeg synes de har gjort en fantastisk jobb, sier hun.

- Drivende dyktig
Frem til i dag er det Hanne Rognstad Østenfor som har fungert midlertidig i stillingen som leder i Bold. Hun vil gå tilbake til sin stilling som kundedirektør og mener Løvberg er den rette til å ta selskapet videre. 

- Tine er en drivende dyktig fagperson med en sterk evne til å skape tillit og gode relasjoner til medarbeidere og oppdragsgivere. Vi er veldig stolte av det Bold vi har bygget opp. Så har det vært viktig for oss å finne en tydelig lederprofil som deler våre ambisjoner om et fremtidige Bold, sier Østenfor. 

Kreativ leder i Bold, Roar Sager, gleder seg til å utvikle designbyrået sammen med Løvberg. 

- Vi er dyktige på det vi kan, men vi vil bli enda sterkere og spisse oss mer som byrå. Anti har markert seg som et byrå med høye kreative ambisjoner og evne til å levere. Tine har vært helt sentral del av den suksessen. Kombinert med en fantastisk personlighet og tydelige lederegenskaper er hun den helt rette når vi skal utvikle oss videre, sier Sager.  

Den nye lederen for Bold er utdannet grafisk designer og har bred erfaring med strategisk design og merkevareutvikling for kjente merkevarer. I tillegg til DNB har Moe Løvberg også hatt ansvar for kunder som Vipps, Posten og Bring og NRK.  

Dermed får også designbyrået til NoA en ny sjef denne uken. Tidligere har Kampanje omtalt konsulentselskapet NoA Consultings nye sjef, Christian Søgaard.

Les også: Designit-sjef går til NoA: - Skal bygge et nytt type konsulentmiljø