Christine Raybo Hatledal er ansatt som ny Head of Project Management & Advisory i Noa Ignite. Hun kjenner godt til byrået fra før, da det fortsatt het Making Waves, og vender tilbake etter en kort periode i Netlife.

- Det er både godt og inspirerende å vende tilbake til i Noa Ignite. Jeg brenner for mitt fagområde og med Noa Ignites mindset og våre tverrfaglige team er vi godt rigget for spennende oppdrag og videre vekst, sier Raybo Hatledal i en pressemelding.

Hun har syv år bak seg i Making Waves, og begynte i Netlife så sent som i 2020. Hun har også erfaring som både produktleder, forretningsutvikler og digital produktsjef, gjennom et langt engasjement hos Ruter og som ansatt i Aftenposten.

- Landskapet kundene våre navigerer blir mer og mer komplekst. Ikke bare med tanke på å ta ut potensialet i de digitale mulighetene, men i lys av team- og prosjektstrukturer. Dette er en hverdag med stadig økende antall interessenter og avhengigheter og kundene anerkjenner vår evne til å navigere i dette, sier kommersiell og operasjonell direktør i Noa Ignite, Kay Arne Bjørnvik.

- Hele vår organisasjon er så glade for å ha Christine tilbake. Hun styrker vår kompetanse innen prosjektgjennomføring og rådgivning, hun kjenner oss godt, bidrar sterkt til vår kultur og har med seg verdifulle inntrykk fra verden utenfor Noa Ignite, sier Bjørnvik.

Raybo Hatledal får ansvaret for å lede Project Management & Advisory i Noa Ignite, som består av cirka 20 strategiske rådgivere, prosjekt- og prosessledere.