Ambisjonene til North Kitchen er intet mindre enn å bli kjøkkenbransjens svar på Tesla. Bak selskapet står tidligere leder i Quantafuel, Jørgen Færevaag, som har satt sammen et seniorteam av designere og digitalutviklere for å utvikle et nytt kjøkkenkonsept der kundereisen skal fortsette etter at kjøkkenet er installert.

- Vi vil redefinere hva et kjøkken er med et nytenkende, digitalt og bærekraftig konsept hvor en sømløs kundereise er kjernen i alt vi gjør. Vi har høye ambisjoner for innovasjon, vekst og geografisk tilstedeværelse og skal sette en ny standard for hva kjøkkenet skaper av verdi i hverdagen, sier Færevaag.

Nå har han ansatt Victoria Allers Wismer som Chief Commercial Officer. Hun har 13 års erfaring fra ulike markedsføringsroller i Orkla, senest som VP Insight & Innovation i Orkla Confectionery & Snacks.

- Jeg ble raskt nyforelsket i konseptet, arbeidsmetodikken og det fantastiske teamet i North Kitchen. Det er utrolig gøy å få være med på å bygge opp et konsept fra start. Nå har vi alle muligheter for å ta de riktige valgene og bygge hele selskapet med fokus på å utvikle en ny, sømløs kundeopplevelse, sier hun.

Victoria Allers Wismer startet i mai og skal utvide den kommersielle avdelingen fra én til seks.

- North Kitchen er avhengig av å få mange forskjellige fagområder, fra brukeranalyse og design til digitale bestillingsløsninger og kommunikasjon, til å spille sammen for å skape en enhetlig brukeropplevelse. Vi trenger da rasende dyktige kolleger som brenner for hele kundereisen, hvilket Victoria, med sin entusiasme, ambisjon og en varm, inkluderende væremåte gjør på en helt genial måte, sier Jørgen Færevaag.

Samtidig er Audun Ervik ansatt som Chief Strategy Officer. Han var tidligere strategidirektør i den digitale markedsplassen Nettbil.

- Jeg elsker å jobbe analytisk med komplekse problemer og kommersielle muligheter. North Kitchen har store ambisjoner. Selskapet skal bryte ned kunstige begrensninger i en tradisjonell industri og tilby noe helt unikt. Kombinasjonen av flinke folk med mye erfaring fra ulike bransjer og fagfelt gjør at muligheten for å lykkes er stor, sier han.