Fredag kom nyheten hele Adevinta-ledelse og Schibsted-konsernet hadde ventet på, for da godkjente konkurransemyndighetene i Østerrike Adevintas kjøp at Ebays rubrikksider.

Dermed kan Adevinta-sjefen Rolv Erik Ryssdal starte arbeidet med å slå sammen de to selskapene og det første som skjer mandag er at selskapet får en ny konsernledelse.

Av endringer utvides nå ledergruppen med en person, samtidig som de kommer inn tre nye ledere fra Ebay.  Det får den konsekvensen at to av Adevinta-lederne forsvinner ut av ledelsen og det er teknologidirektør Renaud Bruyeron og konserndirektøren for globale markeder og nysatsinger, Ovidiu Solomonov trer ut av ledelsen.

Den nye ledelsen i Adevinta-konsernet vil dermed bestå av konsernsjef Ryssdal og de tidligere Adevinta-toppene finansdirektør Uvashni Raman, Frankrike-sjefen Antoine Jouteau og Spania-sjefen, Gianpaolo Santorsola, som i den nye organisasjonen får et utvidet europeisk ansvar.

De tre Ebay-direktørene blir Brent Mclean som blir ny teknologidirektør, Malte Krüger som blir ansvarlig for den tyske rubrikksiden for biler og Zac Candelar som blir sjef for internasjonale markeder utenfor Europa.

- Adevinta i kombinasjon med Ebay Classified Group vil være begynnelsen på et nytt kapittel for både vår virksomhet, våre lojale kunder og brukere og våre talentfulle ansatte. De to grupperingene deler de same verdiene, og vi vil fortsette å bygge en sterk kultur sammen. Jeg er privilegert som får et så kompetent og erfarent lag med kolleger ved min side og som kan ta Adevinta til nye høyder, sier Ryssdal i en pressemelding.