Det har skjedd mye med vekstbyrået Reodor det siste året. Ikke bare har Trigger solgt seg ut av byrået de sjøsatte som Triggr X i sin tid, byrået har også vokst fra seks til elleve ansatte.

Nå kan daglig leder og partner Nassir Achour også ønske Erlend T. Hovgaard velkommen som ny strategisk rådgiver og partner.

Han kommer fra stillingen som Business Design Director i Designit og har ti års erfaring som konsulent og leder innen innovasjon og strategisk design fra Knowit (tidligere Creuna) og Designit.

- Erlend tar med seg enormt verdifulle erfaringer fra vekstreisen til Designit, hvor han kom inn da de ikke var stort større enn det Reodor er i dag. Med det i bagasjen og med akademisk tyngde, har vi tro på at Erlend både vil styrke våre prosesser og kundeprosjekter, i tillegg til å bidra til at Reodor som organisasjon og arbeidsplass når sitt fulle potensiale, sier daglig leder Nassir Achour.

Reodor jobber med å skape vekst gjennom produkt- og tjenesteutvikling for blant annet Fortum, Entra, Aker Biomarine, Statkraft og NHST. Selskapet hadde en omsetning på over ni millioner kroner i fjor og et resultat før skatt på 3,1 millioner.

- Verden trenger nye selskaper, det er ikke nok å reformere de store som allerede finnes. Derfor er min ambisjon å gründe nye selskaper sammen med kundene våre i etablert næringsliv som ikke bare tjener penger og har internasjonale ambisjoner, men som både folk og verden faktisk trenger. I Reodor bygger vi ikke luftslott, sier Erlend T. Hovgaard.

- En av tingene som gjør dette mulig er lagt opp til at selskapet er eid av oss som er ansatte. Det gir oss helt andre muligheter for å tenke nytt om hvordan vi kan vokse og tjene penger, samtidig som det skaper et utrolig driv i laget. I Reodor får jeg rett og slett muligheter til å drive med akkurat det jeg elsker, avslutter han.

Les også: Reodor med to nyansettelser etter rekordår