JCP PRAD, som nylig kunne melde at de skal bistå sikkerhetsselskapet Avarn Security (tidligere Nokas, red.anm), kan nå smykke seg med enda et nytt selskap på kundelisten. Reklame- og PR-byrået gikk sierende ut av en internasjonal byråkonkurranse og skal nå bistå det norske tech-selskapet Imove. 

- JCP PRAD imponerte oss med at de er så grundige og helhetstenkende. De kan levere alt vi har behov for på ett sted og har allerede gitt oss mange spennende ideer som vi gleder oss til å sette ut i live, sier administrerende direktør i Imove, Hans Kristian Aas, i en pressemelding.

Det norske teknologiselskapet sier de opplever sterk vekst i både Norge og Sverige med sitt bilabonnement, som lar deg betale en fast pris i de periodene du trenger bil, uten innskudd eller andre bindinger. I 2021 ble Imove utropt til en av de ti mest lovende norske selskapene av nettstedet EU-startups.

- Vi gleder oss stort til å begynne
Nå tar teknologiselskapet sats på ytterligere vekst med JCP PRAD, som skal levere tjenester innen PR, cinnhold og reklame.

Kreatørene Helge Svendsen og Øivind Kristiansen i JCP PRAD ser frem til å jobbe sammen med gründerne i Imove.

- Forskning viser at hvis du eier en bil, står den parkert ca 96% av tiden du eier den. Sånt sett er det mye klokere og heller abonnere på bil, når du faktisk trenger det. Det er supergøy å jobbe med noe så fremtidsrettet som det Imove tilbyr, og vi gleder oss stort til å begynne, sier Svendsen og Kristiansen.

Byråleder Lars Eia Kirkholm sier samarbeidet med Imove er et godt eksempel på hvordan JCP PRAD lykkes med å velge de virkemidlene som til enhver tid er best for kunden.

- I tillegg kjenner vi oss godt igjen i Imove, de er ikke redd for å tenke nytt og er en sammensveiset gjeng med ambisjoner, det elsker vi, sier Kirkholm.

Les også: Nokas bytter navn og velger nytt reklamebyrå: - Bygger vår nye merkevare