Digitalbyrået Northern Beat er i kraftig vekst og har det siste halvåret satt i gang 39 prosjekter og fått åtte nye kunder, blant annet Aschehoug, Distribution Innovation, NAV og Finn.no. I den forbindelse har de nå ansatt fire nye talenter; Thea Jegerud fra Fjord, William Martinsen fra Flying Culinary Circus, Ingeborg Skogsfjord fra Netcompany og Dyre Ekeberg Schjerve fra Knowit.

I første halvår av 2021 har Northern Beat omsatt for 33 millioner, noe som er opp fra 18 prosent fra 2020-nivået. 

I hele 2020 omsatte Northern Beat for 51,5 millioner og fikk et resultat før skatt på 7,2 millioner.

- Veksten vår er organisk, og for oss er det åpenbart at den kreative og strategisk bruken vår av design er nøkkelen til suksess. For å styrke arbeidet har vi ansatt flere designere som representerer en bredde, både på bransje, erfaring, styrker og disipliner, sier UX-sjef Cecilie Tveter i Northern Beat.

Ingeborg Skogsfjord kommer fra Netcompany hvor hun har jobbet mye med konseptutvikling, innsiktsarbeid og flyt, blant annet FINN.no, Get, NorgesGruppen og PostNord.

William Martinsen har bakgrunn fra grafisk design og er allerede i gang med å jobbe på prosjektet Northern Beat har med Obos.

Thea Jegerud har lang fartstid med design i både fysisk og digitalt format. Hun kommer fra Fjord, og har vært med å designe flere ulike tjenester for ekspertbrukere de siste årene.

Schjerve kommer fra stillingen som interaksjonsdesigner i Knowit. Han har en master i interaksjonsdesign fra Arkitekt- og designhøgskolen i Oslo (AHO) og har vært med på å utvikle flere systemer og plattformer for Vy, Dibk og Oslo Kommune.