Det ferske byrået for digital tjenesteutvikling og design Antidiffer får stadig mer å gjøre og vil å styrke seg på teknologi. Dette gjør de ved å hente Henrik Fischer Bjelland fra Noa Ignite til rollen som, teknologiansvarlig

- I Henrik får vi en svært kompetent fagperson med personlige egenskaper som passer rett inn hos oss, sier Ann-Kristin Hansen, byråleder og partner i Antidiffer.

Den nyansatte har en bachelor i informasjonsteknologi fra Oslo Met, og har de siste fem årene jobbet som frontend-utvikler hos Noa Ignite. Der var han i en tilsvarende stilling på det prisvinnende arbeidet for Amnesty, The Distress Signal, som høstet både nasjonale og internasjonale utmerkelser. Han har også jobbet med Help, Sats, C4IR Ocean, Redd Barna og Bufdir.

Byråleder Hansen har mye pent å si om Bjelland:

- Henrik har den herlige kombinasjonen av strategi-, kreativitet, design- og teknologiforståelse som er kjernen i det vi leverer til våre oppdragsgivere. At han også har svært godt kundetekke, formidlingsevne og en herlig pragmatisme gjør han til en perfekt match for oss, sier hun.

Bjelland er på plass i Parkveien 55, der han i sin første uke var med på å sikre en større leveranse for en oppdragsgiver. Han forteller at muligheten for å være med på å forme et selskap som Antidiffer, og å skape et fagmiljø innen teknologi, trigget han.

- At man jobber tett med kundene, ikke bare på utviklingen av tjenester, men også på forretningsdimensjonen gjør at man får en nærmere tilknytning til kundene og leverer på et større spekt, sier Bjelland selv.

Antidiffer ble startet opp av Hansen, sammen med Iris Basic, reklame- og designbyrået Anti og management consulting-selskapet Differ.