NoA Ignite, tidligere kjent som Making Waves, har ansatt Kay Arne Bjørnvik fra Knowit som kommersiell og operasjonell direktør. I tillegg til Knowit, har han vært innom selskaper som Microsoft, SAS Institute og Inmeta.

- Jeg er trigget av tyngden, kraften og kompetansen som NoA Ignite besitter, både nasjonalt og internasjonalt og sammen med hele kommunikasjons- og merkevarekompetansen til øvrige selskaper i NoA, sier Bjørnvik.

Daglig leder Kristine Bjørnstad forteller at byrået vokser innenfor områder som digital varehandel og offentlig sektor, men at de også ser en stor etterspørsel hos B2B-aktører.

- Vår erfaring med digital transformasjon innenfor B2C kommer nå en ny sektor til gode. Parallelt merker vi økte krav til kompetanse om bærekraftig utvikling og dette motiverer oss stort. Vi har store planer fremover og det er en perfekt timing at Kay blir en del av laget vårt nå, sier hun.

Bjørnviks ansvar i NoA Ignite blir å lede Client Operations, som består av neste tretti strategiske rådgivere, prosjekt- og prosessledere og kundeansvarlige. Han får ansvar for alle vekstinitiativ i kundefront og partnerprogram innen teknologi og samarbeidskonstelllasjoner.