Marthe Trygg Solberg, tidligere lead interaksjonsdesigner i Itera, er fra mai ansatt som interaksjonsdesigner i Behalf. Det skriver byrået i en melding. 

Behalf har vokst fra to til åtte ansatte på de drøyt tre årene de har vært i drift. Daglig leder Eivind Lund mener det er viktigere for selskapet å vokse riktig enn å vokse fort: 

- Vi har ikke noe ønske om å få flest mulig ansatte på kortest mulig tid, tvert imot. Vi klarer å hevde oss i konkurranse med større og mer etablerte byråer, og det skyldes at vi har folk som er på et meget høyt faglig nivå og er ekstremt gode til å jobbe sammen - både med hverandre og med kundene våre. Det vil vi gjerne fortsette med, og derfor må vi sørge for å finne det helt riktige mennesket hver gang vi skal ansette noen. Det er jeg trygg på at vi har gjort nå, sier Lund. 

- Marthe er en jeg virkelig gleder meg over å ha fått ansatt. Gode, erfarne interaksjonsdesignere vokser virkelig ikke på trær, så jeg føler virkelig at vi er heldige som får henne om bord. Hun har massevis av erfaring, er energisk og driftig, og har en sterk lidenskap for å løse problemer ved å lage gode løsninger.

Solberg er utdannet sivilingeniør med master i interaksjonsdesign og har bakgrunn fra Visma Consulting, Posten Norge, Zeppelin og Itera. 

Hun ble først kjent med Behalf i 2019, da hun møtte utvikler Kristoffer Brabrand på en konferanse. 

- Det Kristoffer fortalte om selskapet, måten de tenker på og jobber på, og det at de er en liten gjeng der hver enkelt har stor påvirkning, sådde en nysgjerrighet i meg som ikke har sluppet taket. 

- Jeg er en person med hva man kan kalle «flammer i huet». Gjennom samtalene jeg har hatt med folka i Behalf nå i vår, har jeg blitt overbevist om at jeg kan få brukt den energien på en god måte hos dem - og at jeg kan få jobbe på en måte som også gir meg energi tilbake. Jeg gleder meg til å skape nye ting med denne gjengen, sier Solberg.