Try Pearl har ansatt Rune Storkaas som ny konseptutvikler og kreatør, mens Petter Austrheim starter som strategisk rådgiver. Begge nyansettelsene skal styrke Try Pearls kompetanse på CRM (Customer Relationship Management), eller kundedialog.

I fjor flyttet Try alt CRM-arbeid til teknologiselskapet Try Pearl for å knytte innhold, konsepter og teknologi tettere sammen.

- Norske bedrifter satser stadig mer på egne kanaler for direkte kommunikasjon med egne kunder. Covid-19 har ført til at CRM, kundereise og kundedialog har fått plassen i framsetet i markedsføringsmiksen, derfor er vi veldig glade for at en så erfaren person som Rune Storkaas skal starte hos oss som konseptutvikler, sier Charlene Walkoff, leder kundereise og CRM i Try Pearl

Storkaas har erfaring fra store og små reklamebyråer og egen virksomhet som art director, kommunikatør og konseptutvikler.

- Mennesket må komme først - så får dataene og algoritmene verdi. Verktøyene og teknikken er der, men det er likevel langt mellom de virkelig gode kundeopplevelsene. Opplevelsen av at en merkevare faktisk oppfører seg som en likandes person, og som gir deg følelsen av å være mer enn et kundenummer. Try Pearl har satt seg som mål å være Norges fremste miljø på å jobbe på tvers av siloene mellom markedsføring og teknologi, og denne reisen gleder jeg meg til å være med på, sier Storkaas

Petter Austrheim starter som strategisk rådgiver, og kommer sist fra Allente, tidligere Canal Digital, som Nordic Campaign Manager. 

- Etter at Try Pearl overtok ansvaret for CRM på Try-huset har vi opplevd stor økning av etterspørselen. Vi har en tjeneste hvor teknologi, data og innhold blir sett i sterk sammenheng. Petter styrker vår satsning på dette, og vi er veldig fornøyde med å ha hans ekspertise på laget, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.

- Covid-19 har drevet bedrifter til å tenke annerledes i rekordfart. Butikk-nedstengninger og en eksplosiv vekst i netthandel har ført til at alle har sett verdien av å kommuniserer direkte med kundene. TRY Pearl har virkelig forstått hva som skal til for å lage dagens og morgendagens kundeopplevelser. Veldig glad for å være en del av denne dyktige gjengen og den spennende ferden som ligger foran oss, sier Austrheim.

Rune Storkaas Try Pearl.jpg

Nummer to: Rune Storkaas (i midten) med sine nye sjefer i Try Pearl.