Try Pearl har ansatt Arinbjørn Kuld som ny UX-designer. Han har tidligere jobbet i reklame- og designbyråer i Stryn, Trondheim og Oslo, og kommer fra byrået Uredd.

- De mest vellykkede designprosessene har en ting til felles – det er når beslutningstakere og nøkkelpersoner møtes og samarbeider på tvers av avdelinger og korter ned veien fra utvikling til produkt. Det å bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT fungerer og derfor ville jeg starte i Try Pearl, sier Kuld i en pressemelding.

Han har jobbet med fasilitering av designprosesser, design av digitale tjenester og med utvikling av merkevarer som NTNU, HUNT, Trondheimsolistene og Sparebanken Sogn og Fjordane.

- Vi kunne ikke startet på et bedre tidspunkt enn i år og er veldig glade for at Arinbjørn er på plass hos oss etter noen år som uredd i Trondhjem, sier Kaare Øystein Trædal, daglig leder i Try Pearl.