Innovasjonsbyrået Reodor rigger seg for dobling av både ansatte og omsetning i 2021, etter det de omtaler som et «rekordår på både topp- og bunnlinje» i fjor. Resultatet før skatt mer enn doblet seg fra 1,5 millioner kroner i 2019 til 3,3 millioner i 2020. 

De to første nyansettelsene kommer begge fra TietoEvry: Kate Butchart blir strategisk rådgiver, og Jun Christian Villanueva går inn som produktdesigner.

- Reodor er et friskt tilskudd til corporate innovation, med kombinasjonen av design thinking-prinsipper og en gründertilnærming som raskt skaper målbare resultater, sier Butchart.

Hun kommer fra rollen som leder for design- og innovasjonsavdelingen i TietoEvry, hvor hun har vært siden 2018. Tidligere har hun jobbet i det globale designbyrået Method, og Saatchi & Saatchi.

- Jeg håper å kunne bidra med både strategisk tyngde og et globalt perspektiv som hjelper selskapet med å nå sitt fulle potensiale, også utenfor landets grenser. Det er rett og slett utrolig spennende å komme inn i selskapet på dette tidspunktet og med dette utgangspunktet for vekst, sier hun.

Med seg tar Butchard over 15 års erfaring fra design og forretningsutvikling i San Francisco, London og Madrid, som blant annet Adobe, Walmart, Barclay’s, BBVA og McDonald’s.

- Skape gode opplevelser som folk husker
I TietoEvry jobbet Villanueva som designer i selskapets innovasjonslab. Der jobbet han i to år, etter å ha lært seg design på egenhånd samtidig som han turnerte verden rundt som profesjonell trommeslager.

- For meg har det alltid vært viktig å kunne se effekten av hva man gjør hver dag, og her har Reodor allerede svart til forventningene, forteller han.

Gjennom tiden i selskapet designet han tjenester for ledende aktører i bank og finans, blant annet relatert til open banking.

- Det er mye snakk om kundenærhet når man jobber med innovasjon og design, og her er selskapet virkelig gode. Dette er noe jeg håper å kunne bidra med, i tillegg til å skape skikkelig gode opplevelser som folk husker, sier han.

Gleder seg over nye tilskudd
Nassir Achour, gründer og daglig leder i Reodor, beskriver nyansettelsene som en «knallstart» på rekrutteringsarbeidet.

- Kate har med seg et globalt perspektiv på både Reodor og prosjektene våre, og hennes erfaring fra å lede større designteam vil være et solid fundament for videre ansettelser av prosjektteam, sier han.

Den daglige lederen forteller at byrået gleder seg over å ha fått begge to ombord.

- Jun har med sin brede forståelse av design, forretning og teknologi vist en allsidighet som vi alltid ser etter for å kunne ha høy fart i prosjektene våre, avslutter han.

Les også: Reodor-gründere kjøper ut Trigger-partnere