André Aidar Gurrik overtar som sjef for NoA Connect, som er North Alliance-konsernets byrå innen datadrevet markedsføring. Frem til nå har det norske kontoret, som tidligere het Proletar, vært ledet av medgründer Geirr Lødemel Tvedt.

Tvedt forteller at han selv tok initiativ til lederbyttet allerede i april etter fire år i rollen.

- Vi har tatt oss god tid til å finne en erstatter, og sett oss om bredt både internt og eksternt. Det er en rolle det har vært mye interesse for. Nå gleder jeg meg til å følge André og resten av NoA Connect videre fra sidelinjen, sier han.

Han vil fortsette som rådgiver for Northa Alliance (NoA) og nøkkelkunder i en overgangsfase før han forlater selskapet.

- Jeg har noen ideer til hva neste prosjekt skal være, og er i noen løse samtaler, men ingenting er bestemt og jeg vil bruke den tiden det tar på å finne ut hva jeg skal satse på. I mellomtiden tenker jeg å påta meg noen styreverv, jobbe mer aktivt med egne investeringer, samt gå en god del på ski.

Les også: North Alliance varsler nye byråoppkjøp – døper om navnet på vekstrakett

André Aidar Gurrik har jobbet i NoA Connect siden februar 2019. Han har tidligere ledet online performance-avdelingen i Komplett og vært global markedssjef i Jotun.

- Det er en klar trend at flere og flere kunder in-houser kompetanse innen performance marketing. For oss er dette utelukkende en god ting: Kundene blir mer kompetente, og dermed bedre samarbeidspartnere. Dermed etterspør de også et bredere tjenestespekter fra oss. Vi løser stadig mer helhetlige og komplekse utfordringer på tvers av fagområder, som kundedataplattform (CDP), SEO og automatisert markedsføring, sier Gurrik.

Han forteller at selskapets strategiske retning nå skal justeres.

- Vi skal jobbe mer på tvers i NoA, og ytterligere samarbeid med Anorak og Making Waves er spesielt relevant. I bransjer som retail og e-commerce utfyller vi hverandre, og nå skal vi gjøre det enda lettere for kundene å forstå hvordan et samlet NoA-hus kan bidra til økt topplinje, sier Gurrik.

NoA Connect vil ved utgangen av året telle 13 ansatte og jobber med kunder som Cutters, Kolonial.no, Bank Norwegian og Douchebags.

Justerer kursen:

Partnerne Rune Syvrud Sandåker, Magnus Wrangell Ruud og André Aidar Gurrik skal sette kursen for gamle Proletar fremover.