Vipps har lansert en rekke tjenester siden lanseringen i 2015, men selskapet er nok fortsatt mest kjent som en løsning for vennebetaling. Nå vil Vipps også slå seg opp som mobilselskap, skriver Dagens Næringsliv.

- Norge har den dyreste dataen i verden og det laveste dataforbruket. Oss bekjent er det ingen mobilabonnement i Norge som tilbyr ubegrenset «rollover» på dataen man betaler for, og da kan man jo bare regne på selv hva man betaler for og hva man faktisk får. Dette blir vår største lansering siden vennebetaling, sier Elisabeth Hauge, sjef i Vipps mobil, til DN.

Løsningen lanseres innen torsdag denne uken og gir 3,8 millioner brukere muligheten til å tegne abonnement inne i appen. De tilbyr enten fire gigabyte data til 250 kroner i måneden, eller 15 gigabyte til 399 kroner i måneden.

Vipps vil selge data uten utløpsdato.

- Det viktigste er kanskje at det ikke er en tidsbegrensing på dataen man har igjen fra måned til måned, så alt man betaler for, men ikke får brukt opp, går over til neste måned. Det andre tenker jeg at er så enkelt som at vi har allerede en sterk merkevare med fornøyde brukere. Med dette tilbudet samler vi alt i én app, sågar betaling av regningen, sier Haug til DN.

Les mer: Vipps nesten dobler inntektene – men tynges fortsatt av enorme underskudd