Bra Søk har fått Anne Cecilie Hauan Hauge fra GroupM og Vegard Engelsen Moberg fra Amidays som nye varamedlemmer. De er invitert på alle styremøter og blir engasjert i styrearbeidet ifølge en pressemelding fra bransjeorganisasjonen for søkebyråer. 

Styreleder er tidligere Red-topp Magnus Strømnes Bøe, som nå er kommersiell sjef i Foodora.

Les mer: Magnus Strømnes Bøe går til Foodora: - Kommer til å savne miljøet i Red

Anne Cecilie Hauan Hauge er SEM-manager i Mediacom.

- Bra Søk bør være mer synlig og tydelig i sin misjon om å fremme god og etisk bruk av søk som kanal, og viktigheten av søk i en helhetlig planlegging. Da vil Bra Søk også skape verdi for medlemmene, sier hun i en melding.

Vegard Engelsen Moberg er Head of SEO i Amidays.

- Innen søkemotormarkedsføring kan feilaktig rådgivning føre til store negative økonomiske konsekvenser. Derfor må Bra Søk bidra til at annonsører kan føle seg trygge på at rådgivning fra et Bra Søk-byrå er korrekt og til å stole på. Bra Søk bør ta en informativ rolle inn mot annonsører, fungere som et tydelig bransjeråd og bidra til god selvjustis blant byråene, sier han.

Styret i Bra Søk består av:

  • Magnus Strømnes Bøe (styreleder)
  • Lars Berge (nestleder)
  • Monica Arthurson (informasjonsansvarlig)
  • Harald Heggelund (styremedlem)
  • Erik Storm (styremedlem)
  • Ludvik Høegh-Krohn (styremedlem)
  • Øystein Svendsen Opperud (styremedlem)
  • Anne Cecilie Hauan Hauge (varamedlem)
  • Vegard Engelsen Moberg (varamedlem)