Amazon bekrefter i dag at spekulasjonene om en nærliggende lansering i Sverige er riktige, men de vil ikke si nøyaktig når den vil skje. Det skriver Di Digital.

- Vi kommer ikke til å gi flere detaljer i dag, foruten det som fremgår i pressemeldingen. Vi kommer med mer informasjon nærmere lanseringen, sier Amazons europeiske PR-sjef Nick Caplin til den svenske nettavisen.

I pressemeldingen skriver Amazon at de vil introdusere et komplett detaljhandelstilbud i Sverige.

- Vi er optimistiske om at vi gjennom å fokusere på de tingene vi tror kundene kommer til å legge største vekt på – lave priser, stort utvalg og raske leveranser – på sikt kommer til å kunne vinne de svenske kundenes tillit, sier direktør for Amazons europeiske ekspansjon, Alex Ootes, i meldingen.

Det er ventet at en norsk lansering vil finne sted i forlengelsen av oppstarten av Amazons svenske virksomhet.