Regionsjef i Eggs Design, Trine Harnes, er ansatt som kommersielt ansvarlig for kundeutvikling hos Try Apt.

- Try Apt har imponert meg sterkt de siste årene, de spiller øverst i eliteserien i Europa innen bruk av kreativ tech og design. Sist med flest plasseringer på pallen i European Design Awards, sier Harnes i en pressemelding.

- I tillegg er de en del av et spennende økosystem innen kreativitet, strategi og teknologi på Try-huset. Jeg har veldig tro på denne måten å tenke på, med sterke og spesialiserte fagmiljøer som jobber sammen på større problemstillinger, men hver for seg når det er best for resultatet, fortsetter hun.

Før Harnes ledet Oslo-kontoret til Eggs, jobbet hun fem år i Making Waves, blant annet som kundeansvarlig. Hun har også bakgrunn som forlagsredaktør i Egmont, Aller og Bestselgerforlaget.

- Vi er veldig glade for ansettelsen av Trine Harnes. Hun har en bred bakgrunn vi kommer til å få stor glede av fremover. Vi får stadig flere prosjekter hvor Try Apt er ansvarlig for selve kundeforholdet, så da har det vært viktig å kunne styrke oss på kundeutvikling. Vi har stor tro på at Harnes sin kommersielle lederbakgrunn vil bli veldig verdifull for oss og resten av Try-huset, sier daglig leder i Try Apt, Kaare Øystein Trædal.