Erik Holm blir ny markedssjef i spareappen Spiff. Holm kommer fra appen Spond der han var partner og ansvarlig for vekst. I Spond har han bidratt til vekst i både Norge og utland og målet er at Holm med disse erfaringene skal løfte Spiff til nye høyder.

- Jeg kunne faktisk ikke blitt hentet til en bedre tid. Spiff er i en lignende fase som det Spond var da jeg startet for tre år siden, og vi ser at alt fler begynner å spare tidligere i livet nå. Det å få flere folk i gang med enklere sparing føles både spennende og samfunnsnyttig. Jeg har fortsatt mine eierinteresser i Spond, men nå får jeg heie på litt mer fra sidelinjen der istedenfor, sier Holm.

Holm forteller at han følte tiden nå var inne for nye utfodringer.

- Jeg har kjent til Spiff i en lenger tid, og ble med som investor under selskapets folkefinansiering i fjor. Jeg elsker idéen og konseptet sosial sparing, så da jeg over en lunsj med Calle-Nicolai Wessmann fikk vite mer om selskapets nysatsing, følte jeg både timing og produkt var riktig for meg. Nå gleder jeg meg til å gjøre sparing enklere og morsommere for enda fler, sier Holm som tidligere har jobbet som kreativ og strategisk sjef i Red Media. 

Daglig Leder Carl-Nicolai Wessmann i Spiff sier de brukte god tid for å finne riktig person. 

- Vi lette etter den beste i landet til å lede fasen vi går inn i med sterk vekst, og Erik er en perfekt match for Spiff. Det han har fått til i Spond er mildt sagt imponerende, også er han en skikkelig fin fyr. Jeg er derfor veldig fornøyd med at at Erik joiner teamet. Og har stor tro på han kommer til å lede oss til å bli nummer én på sparing i Norge og videre ekspansjon til nye markeder, sier Wessmann.

Spiff har i dag 10.000 aktive brukere som til sammen har spart over 125 millioner kroner i appen, ifølge selskapet selv. Holm inntrer i stillingen 1. juni.