Frode Alver Nilsen går fra joben som konsulent og digital rådgiver i TRY Apt og inn som partner i det nystartede designselskapet Sans fra Karabin. Fra før har det ferske selskapet åtte ansatte i Bergen og allerede kunder som TV 2, Sbanken og Bergen kommune. Nå etablerer de også kontor i Oslo og Alver Nilsen blir daglig leder for Oslo-kontoret.

- Timingen er mildt sagt spennende, men hvis det er en ting denne krisen har lært oss, så er det at behovet for god tjenestedesign og gode brukeropplevelser ikke blir mindre viktig for framtiden, sier Frode Alver Nilsen.

Alver Nilsen har jobbet med reklame og kommunikasjon siden starten av 2000 og han er ikke i tvil om hva Sans kan tilføre et kompetitivt Oslo-marked.

- Vårt morselskap Karabin er Norges ledende forbedringsmiljø med over 6,6 milliarder i dokumenterte gevinster de siste årene. At Sans supplerer den ekspertisen med noen av landets mest erfarne tjeneste- og UX- designere, vil gi kundene våre tilgang til en unik kompetansepakke, forteller Alver Nilsen.

Sans bruker nå koronatiden til rekruttering av nye partnere og utvikling av ny profil og merkevarestrategi.

- Tiden vi er inne i er utfordrende for alle, men vi tar inspirasjon fra egne kunder som aktivt posisjonerer merkevarene sine for lysere tider. For oss handler det i praksis nå om å se muligheter for innovasjon og forbedring, både for kunder og oss selv, sier Alver Nilsen.