Andreas Kongstad og Tor Magnus Kolflaath starter det de kaller Norges første spesialiserte Hubspot-byrå, Hubex. Målet deres er å bli Nordens ledende konsulenthus på markedsføringsplattformen Hubspot.

- Vi er begge dypt inne i Hubspot-verdenen, men vi er strategiagnostikere. Våre anbefalinger vil fokusere på det som har størst verdi for kunden, og vi tar sikte på å kun anbefale innsats og strategier som har potensial til minst å doble kundens inntekter fra digitale kanaler, sier daglig leder Andreas Kongstad.

Han har tidligere jobbet i Hubspot hvor han i tre år jobbet med å bygge partnernettverket i Norden og Benelux. Hans siste jobb før Hubex var som Chief Revenue Officer og deleier i Hubspot Platinum-partneren Techweb.

Medgründer Tor Magnus Kolflaath har tidligere vært med å starte markedsføringsbyråene Inbound og Idium. 

Ideen om Hubex ble unnfanget på slutten av fjoråret. Kongstad og Kolflaath mener at et stort antall Hubspot-brukere får for lite oppfølging i den typiske Hubspot-byråmodellen.

- Vi skal hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av Hubspot-investeringen sin. Den nåværende covid-19-krisen har fremtvunget et stort skifte mot digitalisering, og vi er sikre på at konseptet er mer relevant enn noen gang, forklarer Tor Magnus Kolflaath, som er styreleder i det nye selskapet.

- Vi ønsker å tilby tjenestene våre på kundenes vilkår, med lite eller ingen bindingstid, og uten å tvinge dem over på en stor abonnementsløsning. Vi skal være bredere og mer fleksible enn som så, legger Kongstad til.